Christmas Nighttrail & Walk


LOPEN OF WANDELEN IN HET DONKERDe laatste Nighttrail & Walk van 2023 staat voor de deur! Op 23/12 verwelkomen we jou en de hele familie graag in Kelchterhoef (Houthalen) voor de Christmas Nighttrail & Walk, en jawel ook de Kerstman is aanwezig!

Of je nu wil lopen of wandelen, jong en oud kan deelnemen aan de afstanden van 4 tot 15 kilometer. Kinderen onder de 12 jaar kunnen zelfs gratis deelnemen aan de 4km walk!

In een sfeervolle, verlichte setting willen we jullie graag kennis laten maken met de herdenkingsroute die speciaal ontworpen is voor Renée en andere overleden kinderen.

Bij de start voorzien we een spectaculaire licht- en rookshow, maar onderweg op het parcours staan we met zijn allen ook even stil bij het monument van overleden kinderen. Parcoursbouwer Gina en Levi verloren dochter René veel te vroeg en tekende deze uitdagende route op basis van plekjes waar ze vaak kwamen met René. Aan het monument wacht Gina op jou met zelfgebakken koekjes.

Met deelname aan dit evenement steun je het goede doel ‘Make A Wish’, ook zij konden één van de laatste wensen van dochtertje René vervullen.

Zien we jou ook op zaterdag 23/12? Wij voorzien een leuke medaille voor de eerste 500 inschrijvingen en verkopen jenever voor slechts €1/shotje!

Programma zaterdagavond 23/12:

Vanaf 18u: afhalen startnummers

19u: 15 km trail

19u20: 7km trail

19u30: 4km family walk

19u45: 7km walk

21u30: prijsuitreiking

Voorinschrijven is mogelijk t.e.m. donderdagmiddag 11u59 21/12. Wil je graag een gepersonaliseerde startnummer? Schrijf je dan zeker in voor zondagavond 17 december.

Inschrijven ter plaatse is ook nog steeds mogelijk.