New Years Night Trail in Kelchterhoef
LOPEN OF WANDELEN OP DE HERDENKINGSROUTE RENEE DANIELS!

Na het succes van onze eerste nighttrail met maar liefst 780 deelnemers organiseren we er nog eentje, speciaal voor jullie, namelijk de New Years Night Trail & Walk. Deze keer in het thema Nieuwjaar, maar ook om ouders van overleden kinderen een hart onder de riem te steken.

De Trail & Walk vindt plaats op zaterdag 7 januari in het prachtige natuurgebied Kelchterhoef in Houthalen. In een sfeervolle, verlichte setting willen we jullie graag kennis laten maken met de herdenkingsroute die speciaal ontworpen is voor Renée en andere overleden kinderen.

De route is ontworpen door medeorganisatoren Levi Daniëls & Gina Pellegrino die dochtertje Renée veel te vroeg moesten afgeven. Om de gedachte aan hun overleden dochtertje levende te houden, hebben ze deze unieke route uitgewerkt in Houthalen-Oost langs voor hun belangrijke plekjes.

Kom jij ook mee lopen of wandelen? We hopen op veel deelnemers die samen met ons een kaarsje willen zetten bij het monument voor overleden kinderen.

Let op: de wedstrijd vindt plaats in het donker, elke deelnemer moet zelf verlichting voorzien.

This is no time for ease and comfort. It is time to dare and endure!

Go Dare New Years Night Trail & Walk

De opbrengsten van deze trail gaan gedeeltelijk naar het KITES zorgteam. (KITES staat voor Kinderen IThuis ESupportieve Zorg)

Programma zaterdagavond 07/01:

19u00: 15 km TRAILRUN

19u20: 7 km TRAILRUN

19u40: 7 km WALK

Voorinschrijven is mogelijk t.e.m. vrijdagmiddag 06/01. Wil je graag een gepersonaliseerde startnummer? Schrijf je dan zeker in voor zondagavond 1januari.

Inschrijven ter plaatse is ook nog steeds mogelijk.

New Years Night Trail